Case 921G-XR wiellader voor Ecopark Breda BV

Na de succesvolle jarenlange inzet van een Case 921F-XR wiellader werd door Van der Vrande Bouwmachines direct na de zomervakantie een nieuwe Case 921G-XR geleverd aan Ecopark Breda BV. De machine zal worden ingezet voor de op- en overslag van afval dat in de regio wordt ingezameld.

De nieuwe Case 921G-XR wiellader, met een eigen gewicht van ongeveer 22.000 kg is uitgerust met FPT dieselmotor, verlengde voorlader (XR), luxe uitgevoerde ROPS-FOPS cabine met Premium seat, airconditioning, ZF-Powershift versnellingsbak met 5 versnellingen, HD ZF-assen met open differentieel achter en 100% automatische lock-up voor, Solid SG Revolution S2C2 23.5R25 banden, hydraulische snelwisselaar systeem 2000, joystickbesturing, centrale koelingsmodule met hydraulisch omkeerbare vin, heavy duty contragewicht, Ride Control System, BekaMax centraal smeersysteem, BMAir Overdrukfiltersysteem, Pfreundt WK60 weegsysteem.

Centraal in de brede dienstverlenende achtergrond van Ecopark staat de ervaring op het gebied van inzameling, opslag en verwerking van afval. De ruime kennis van de distributie- en transportsector maakt de deskundigheid voor een juiste afhandeling compleet.