Voordelige lease met CNH Industrial Capital

Voordelige lease met CNH Industrial Capital

Wij begrijpen de kunst van het financieren

Leasing is een overeenkomst tussen een leasemaatschappij en de klant waarbij de leasemaatschappij gedurende een bepaalde periode en tegen een bepaalde vergoeding een machine aan de klant ter beschikking stelt. Voor veel bedrijven vormen de machinekosten een fors deel van de totale begroting, met alle onzekerheden van dien ten aanzien van restwaardes en onderhoud. Deze onzekerheden kunnen worden weggenomen door te kiezen voor lease. De machinekosten bedragen dan een vast bedrag per maand, zodat duidelijke budgettering en budgetbewaking mogelijk is. CNH Industrial Capital heeft meer dan 50 jaar ervaring in het leasen van grondverzetmachines. 

De voordelen van lease op een rijtje:
- Geen forse investering nodig bij aanschaf van de machine (er is wel altijd sprake van een aanbetaling)
- Lage leasetarieven
- Vaste en lage kosten per maand
- Flexibele oplossingen qua leasebedrag, restwaarde, looptijd, onderhoud en service
- Snelle behandeling van de lease-aanvraag door CNH Capital

De afzonderlijke dealers kunnen u adviseren en maken graag een op maat gemaakte aanbieding. Hierbij kunnen looptijden, aanbetalingen en restwaarden variëren. 

Uw Case-dealers en CNH Capital, de financiële arm van Case Construction bieden klanten uitstekende financieringsvoorwaarden voor bouwmachines. De financiële lease is beschikbaar op 90% (compact line) of  80% (Heavy line) van de aankoopprijs exclusief BTW. In deze vorm dient u dus 21% BTW en 10% of 20% van de aankoopprijs aan te betalen.