Case 856C AWD grader voor Brouwer & Brouwer

Schmidt Bouwmachines Almelo leverde aan Brouwer & Brouwer B.V. een Case 856C AWD grader. Door de Low Profile Cabine is deze grader makkelijk op semi-diepladers te vervoeren, hetgeen het transporteren eenvoudiger en goedkoper maakt. Een middenblad van 3665 mm breed met Overload Clutch en Moldboard Float (zweefstand) maken deze machine tot een potente “schuiver”.

Voor het optimale comfort van de machinist, is deze geleverd met automatische airconditioning, lucht geveerde stoel, radio, achteruit rij alarm, achteruitkijk camera met 7' kleuren monitor en een elektrische diesel vul pomp installatie.
Uiteraard is deze machine ook voorzien van een modern Leica GPS systeem zodat er op de millimeter nauwkeurig gewerkt kan worden. Bovendien voldoet deze machine aan de laatste TIER 4 Final norm zonder gebruik te maken van een roetfilter.
Brouwer & Brouwer is een VCA* gecertificeerd grondverzetbedrijf met als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines.

Hoofdzakelijk doen zij dit met goed opgeleide en gemotiveerde machinisten. Verhuren zonder machinist is echter ook een mogelijkheid. Het machinepark bestaat uit: rupskranen, mobiele kranen, midi kranen, mini kranen, laadschoppen (shovels), graders, trekkers met dumpers, auto met dieplader, trilwals. Maar ook meer specifieke machines zoals: rupsdumpers, grondzeef, machines voor het profileren van zand en menggranulaat Tevens kunt u bij Brouwer & Brouwer zowel stalen rijplaten als kunststof rijplaten huren.