Case heeft zeven nieuwe G-serie wielladers gelanceerd. De nadruk bij de nieuwe serie ligt op het comfort voor de bestuurder, productiviteit en een laag brandstofverbruik. Alle nieuwe G-serie wielladers bieden:

- Superieur zicht met een “best-in-class” cabine met grote panoramische voorruit
- Verbeterd comfort door ergonomische bediening, een op de stoel gemonteerde console en nieuwe proportionele joystickbesturing
- Optimale verhouding tussen payload en gewicht voor maximale productiviteit
- Overdrukcabine met HEPA en actieve koolfiltratie-opties
- Met wachtwoord beveiligde start-up voor extra bescherming tegen diefstal
- Opvallende nieuwe Case Construction Equipment uitstraling

  

Revolutionaire cabine met panoramische voorruit
Case heeft de stilste en meest comfortabele wielladercabine. Deze vernieuwde cabine biedt best mogelijke zichtbaarheid en controle, waarbij operators beschikken over een perfecte werkomgeving om de productiviteit te maximaliseren. De cabine omvat een panoramische voorruit, een kleurrijke en duidelijke besturingsinterface met 8 inch scherm, volledig verstelbare stoel met geïntegreerde bedieningsconsole, de zekerheid van een met een wachtwoord beveiligde ontsteking en het gemak van automatische bakfuncties instelbaar vanuit de cabine. De operator profiteert ook van een soepele, ultralichte bediening, een actief geveerde stoel en de machine is voorzien van hands-free mobiele connectiviteit.

Minder geluid en een beter milieu
Het geluidsniveau in de nieuwe cabine ligt maar liefst 2 ​​dB lager dan bij de vorige generatie wielladers. Het geluidsniveau bij de 521G tot 821G bedraagt slechts 68dB in de cabine, terwijl het geluidsniveau van de 921G tot de 1121G is vastgesteld op slechts 69 dB, de laagste interne geluidsniveaus ooit gemeten op een Case loader. De cabines profiteren van een verbeterde luchtfiltratie, met langere intervallen voor het vervangen van de filter.

De gebruiksinterface
De interface in de G-serie wielladers is eenvoudig te gebruiken en draagt ​​bij tot betere beheersbaarheid en productiviteit van de machine. Een helder, full colour 8 inch scherm is groot en gemakkelijk af te lezen, ongeacht de externe lichtomstandigheden. Het display biedt ook een duidelijk zicht achter de machine wanneer dat nodig is.

Automatische bak functies kunnen worden ingesteld en aangepast vanuit de cabine. De in de stoel gemonteerde console is volledig verstelbaar en beschikt over een brede armsteun en ergonomische joystick die, in combinatie met de electro-hydraulische bediening en de vernieuwde geveerde stoel, nauwkeurige controle in alle omstandigheden levert.

De optie joystickbesturing biedt twee even grote joysticks met brede armleuningen aan beide zijden van de zitting, zoals bij de Case graafmachines. De joystickbesturing heeft drie instellingen voor proportionele gevoeligheid waarmee de machinist op elke terrein uit de voeten kan.

Nieuw is een geïntegreerde microfoon die, in combinatie met een Bluetooth-verbinding en automatisch antwoordapparaat, operators in staat stelt om telefoongesprekken veilig te beantwoorden zonder hun ogen van het werkgebied af te wenden. Operators zullen ook blij zijn met de uitgebreide opbergmogelijkheden, waaronder een koelbox die het eten en drinken de hele dag fris kan houden.

  

Bewezen efficiëntie van de aandrijflijn
Alle G-serie wielladers worden (evenals de F-serie) aangedreven door een efficiënte Stage IV/Tier 4 Final dieselmotor zonder Diesel Particulate Filter (DPF) of Exhaust Gas Recirculation (EGR). Het Hi-ESCR nabehandelingssysteem van FPT gebruikt minder onderdelen om de uitstoot van uitlaatgassen te beperken, waardoor het motorcompartiment compact blijft en onderhoudskosten laag gehouden kunnen worden.

Het beproefde “best-in-class” koelsysteem heeft radiatoren en koelers in het midden van de machine heeft in plaats van aan de achterzijde. Optimale verdeling van het gewicht draagt ​​bij aan een groter laadvermogen en stabiliteit van de machine.

De G-serie wielladers zijn voorzien van de nieuwe Case bestickering, vanaf nu aanwezig op alle producten, die de kernwaarden van het merk versterken. 

Folder Case 521G-621G-721G-821G-921G wielladers

Folder Case 1021G-1121G wielladers