Case CX250D rupskraan voor Th. van de Loo BV uit Best

Na eerder een Case loader en een Case minigraver te hebben aangekocht, mochten wij nu de eerste Case rupskraan aan Theo van de Loo BV uit Best leveren: een nieuw Case CX250D rupsgraafmachine.

De Case CX250D heeft voor Th. van de Loo BV het ideale gewicht van 26 ton. Daardoor kan men de machine snel en gemakkelijk vervoeren met hun eigen dieplader en hebben ze de perfecte machine voor grond- en sloopwerkzaamheden tot hun beschikking.

Voor de aankoop mocht machinist Tom van der Schoot de machine testen en vergelijken met andere rupskranen. Zijn oordeel was duidelijk: De Case CX250D rupskraan ligt direct fijn in de hand. Een moderne machine met een stille cabine die is voorzien voor alle gemakken. Wij hebben de machine verder uitgerust met een kettingkist in de onderwagen, 27mc, treeplank, overdruk en rondom led werklampen. Met een Eurosteel opschoonbak van 1800 liter is het verbruik minder dan 10 liter per uur in het grondwerk: heel wat minder dan zijn vorige machine.

Th. Van de Loo BV is een allround bedrijf dat zich bezig houd met grondverzet, grondbank, sloopwerken, infrastructuur en transport. Het bedrijf heeft meerdere locaties in Best en het leveren van kwaliteit en veiligheid staat voorop.