Machineleveringen

Case 621G-XR wiellader voor Laroka BV

Laroka BV uit Heusden nam afgelopen week hun nieuwe Case 621G-XR shovel in gebruik. De wiellader wordt voornamelijk gebruikt voor het laden van de mengvoerwagen. Hier komt de XR-variant zeer goed van pas, omdat deze een verlengd laadframe heeft. Met de hogere kiephoogte kan de wiellader de mengvoerwagen makkelijk laden.

Verduurzaming is voor de agrarische bedrijven van groot belang. Vandaar dat Laroka investeerde in deze nieuwe Stage V Case 621G-XR wiellader.

Case 836C grader voor Van Berkel Groep uit Veghel

Begin september had Van Berkel Groep uit Veghel open dag om hun nieuwe moderne locatie Doornhoek in Veghel aan relaties te tonen. De ideale gelegenheid voor de levering van hun nieuwe Case 836C AWD grader uit handen van Marcel van der Vrande van Van der Vrande Bouwmachines.

Vanwege strengere milieunormen was men op zoek naar een nieuwe grader in de 12 ton klasse. De Case graders met nog altijd “O&K-DNA” zijn geliefd onder de gradermachinisten. Zo zijn de graders verkrijgbaar met lage ‘low profile’ cabines voor de ideale transporthoogte of met hoge cabines zodat de machinist staand zijn werkzaamheden kan uitvoeren (gradermachinisten doen dit vaak staand in hun cabine).

Enkele andere kenmerken van de Case graders zijn:
- FPT Stage V NEF motor met 156 pk, enkel met Adbleu toevoeging
- Variabel Horse Power (VHP); motorvermogen instelbaar met meer vermogen in de vierde tot en met zesde versnelling
- Powershift transmissie met traploos op- en af schakelen
- 6x6 AWD All Wheel Drive
- Creep speed; hoger toerental – meer hydrauliekopbrengst met een met zeer lage rijsnelheid
- Snelheid en tractie van voorste 2 wielen instelbaar en variabel ten opzichte van de achterwielen
- Dubbele besturing; knikken en voorwielen separaat te bedienen

Verder is de Case 836C grader van Van Berkel voorzien van vrijwel alle mogelijke opties af fabriek waaronder een dozerblad, ripper, LED-verlichting, 3.40 m schuifblad, float control voor onder andere sneeuwschuiven, brandstofvulpomp en het Case SiteWatch voertuig managementsysteem. Tevens hebben wij een set bredere banden mogen monteren. H&S Paint uit Beek en Donk verzorgde de blauwe bedrijfskleur.

Case CX490D rupskraan voor Marinus BV

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case CX490D geleverd aan Marinus B.V. De verzwaarde CX490D weegt zo’n 52 ton en heeft een vermogen van 362 pk. De sterke Case machine is meteen begonnen met sloopwerkzaamheden voor Marinus B.V.

Marinus B.V., opgericht in 2010 door Edwin Marinus. Een jong maar inmiddels gerenommeerd, landelijk opererend bedrijf. De uiteenlopende sloopwerken worden uitgevoerd met modern en geavanceerd materieel. Hun relaties en opdrachtgevers, met name in de industrie, bevestigen de kwaliteit van het geleverde werk in combinatie met de te hanteren veiligheidseisen.

Case 721G shovel voor C-Infra uit Dongen

Aan C-Infra uit Dongen leverde Van der Vrande Bouwmachines een complete Case 721G shovel. De fraaie, in bedrijfskleur gespoten machine is uit gerust met Case FPT Stage V dieselmotor, luxe ROPS-FOPS cabine met Premium seat, airconditioning, complete LED weg- en werkverlichting, veiligheidscamera, ZF Powershift versnellingsbak met 5 versnellingen, Heavy duty ZF assen met open differentieel achter en 100% automatische lock-up voor, banden Michelin 650/65R25 XLD L3, Groeneveld centraal smeersysteem, joystickbesturing, derde functie geïntegreerd in de joystick, centrale “best-in-class” koelingsmodule met hydraulisch omkeerbare vin, Heavy Duty contragewicht, Ride Control systeem, Sitewatch, Eurosteel hydraulische snelwisselaar, verwarmde buitenspiegels, verchroomde uitlaatpijp, Eurosteel DSRS laadbak, Trimble GCS 900 GPS voorbereiding 3D ready.

C-Infra biedt totaaloplossingen van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw tot grondwerk voor woning- en utiliteitsbouw. En van sloopwerkzaamheden tot de handel in zand, grind, grond en menggranulaat. C-infra bv heeft alles in huis. Tot de opdrachtgevers behoren voornamelijk bedrijven en (overheids)instellingen, maar ook particulieren. Deze mix maakt ons sterk én flexibel.

Case 821G wiellader voor Gebr. Coremans Grondwerken

Gebr. Coremans heeft een nieuwe Case machine aan haar machinepark toegevoegd. De krachtige 18 tons Case wiellader heeft zo’n 230 pk en beschikt over een Stage 5 motor. Als bedrijf heeft Gebr. Coremans zichzelf de afgelopen 45 jaar geprofileerd als verhuurbedrijf in de breedste zin van het woord. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid en up-to-date machinepark. Naast hun werkzaamheden als verhuurbedrijf hebben zij zichzelf de laatste 15 jaar ook ontwikkeld in het uitvoeren van werk in (onder)aanneming.