Machineleveringen

Case CX250D voor Maatschap Voshart

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case hydraulische graafmachine, type CX250D geleverd aan Maatschap Voshart uit Numansdorp. Maatschap Voshart houdt zich bezig met het fokken en houden van melkvee, teelt van aardappels, suikerbieten en overige wortel- en knolgewassen. Daarnaast zijn de grondverzet activiteiten uitgebreid met de aanschaf van deze CX250D.

De Case CX250D heeft een Stage 4 common rail dieselmotor met 180 pk. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 2 x 243 l/min en de CX250D is standaard voorzien van automatisch naar stationair en auto shutdown systeem. De ruime cabine is voorzien van een airconditioning met klimaatregeling en een luchtgeveerde stoel. De CX250D is speciaal voor Voshart opgebouwd met compleet overdruksysteem, compleet Trimble 3D GPS systeem, zwenk smoring, 27MC, brandstofvulpomp met lange slang en gereedschapskist geïntegreerd in de onderwagen.

 

Case CX26C minigraver voor Schelling

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case minigraver, type CX26C geleverd aan Pascal Schelling uit Klaaswaal. De CX26C is standaard uitgerust met een Kubota 1,3L diesel motor, type D1305 met 25 pk, cabine met verwarming, 2 load sensing hydrauliekpompen met opbrengst van 27,6 l/min, hulppomp van 19,6 l/min, 250 mm brede rubber tracks.

De CX26C voor Schelling is afgeleverd met een lange lepelsteel, hydraulische snelsluiting CW05, dieplepelbak, slotenbak, sloop- sorteergrijper functie welke proportioneel bediend is en voldoende werklampen. Wij wensen Pascal Schelling veel succes met deze nieuwe machine en bedanken hem wederom voor de aankoop van deze derde machine binnen een jaar!

Drie nieuwe Case machines voor SP2000

SP2000 Handel en Service BV uit Winkel heeft een Case CX250D, een 321F en een 721G geleverd aan zijn klanten in Noord-Holland. SP2000 is gespecialiseerd in handel en reparatie van grondverzetmachines en werkt als Case sub-dealer voor het Noord-Hollandse gebied boven Amsterdam. Met 14 monteurs, een nieuw pand en nieuwe werkplaats zijn ze goed uitgerust en acteren ze als volwaardig Case partner in Noord-Holland.

De Case hydraulische graafmachine, type CX250D voor Loonbedrijf Dieleman met Stage 4 common rail dieselmotor en 180 pk is compleet afgeleverd met lange lepelsteel, sloophamer c.q. sorteergrijper functie, elektrische gasolie vulpomp, hydraulische snelsluiting, bakken en complete werkverlichting.

De Case 321F voor De Boer & V.d. Weide heeft een Case FPT 4-cil. common rail dieselmotor met 74 pk. De machine is uitgerust met instelbare high-flow functie van 130 liter per minuut. Uniek voor deze klasse machine en nodig voor het gebruik met een asfaltboor. Daarnaast is de machine geleverd met dichte bak, palletvorken, Ride-Control en wegverlichting.

De Case 721G welke aan het werk is gegaan bij het agrarische bedrijf Firma Hunnekink heeft plaats gemaakt voor een Werklust. Na een uitgebreide test die is gedaan op onze wiellader demo dag is de klant overtuigd geraakt van het comfort en de werking van deze 721G.

Wij feliciteren Simon Peetoom met deze verkochte machines en wensen zijn klanten veel succes met de nieuwe machines!

Case 721F Groen-Recycling Goeree-Overflakkee

Troost Machinehandel heeft een Case 721F wiellader geleverd aan Groen-Recycling Goeree-Overflakkee. GRGO heeft diverse disciplines verdeeld in: loonwerk, biomassa & groen en compost & mest. De Case 721F wordt voornamelijk ingezet op de locatie in Oude Tonge voor omzetten van compost en wegrijden van verkleind product van de shredder.

De Case, type 721F voldoet aan de TIER 4 Final emissie norm en heeft een 195 pk dieselmotor met 950 Nm koppel. De hydrauliek pompen hebben een opbrengst van 206 l/min en de cabine heeft standaard verwarming, airconditioning, radio en ramen die tot voet hoogte doorlopen. De 721F heeft een 5-versnellingsbak, heavy-duty assen, grofmazige radiateurs en omkeerbare koelfan. Volgens de wensen van GRGO is de 721F geleverd op hoog profiel Techking banden, hydraulische snelsluiting, puinriek met half inlegvel, Groeneveld smeersysteem, overdruksysteem en is de machine in bedrijfskleur van GRGO gespoten.

 

NTP Infra uit Enschede kiest wederom voor Case

Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een nieuwe Case CX250D geleverd aan NTP Infra te Enschede. Machinist Pascal Bouwman was na de demo zeer enthousiast over de machine. Vooral de bediening van de machine en het extreem lage brandstof verbruik (slechts 8 liter per uur bij riool werkzaamheden) wordt door de machinist als zeer positief ervaren.

De Case CX250D is uitgevoerd met een Stage IV ISUZU motor, voorzien van onderhoudsvrije katalysator en Ad-Blue systeem waardoor geen roetfilter nodig is. De Ad-Blue tank hoeft slechts 1 maal per 5 diesel tankbeurten gevuld te worden. De machine valt binnen de MIA/VAMIL regeling wat fiscale voordelen met zich mee brengt. Daarnaast is de machine af-fabriek voorzien van hydrauliekpompen met een opbrengst van 2x243 l/min bij slechts 1800 toeren, 900 mm rupsplaten, sloop-/sorteerfunctie proportioneel bediend op de joysticks en elektrisch instelbaar, aparte lekleiding, slangbreukbeveiligingen, ROPS-FOPS-cabine, vernieuwde luchtgeveerde stoel, automatisch naar stationair en automatische motor uitschakeling na instelbare tijd.
Verder is de machine op wens geheel compleet uitgevoerd met Climate Control, treeplanken aan beide zijden, LED lampen, extra gereedschapskist en een 27MC-bakje. Bovendien is de machine voorzien van 2 camera’s en gespoten in de NTP-bedrijfskleuren. Deze machine zal worden ingezet voor de vele diverse werkzaamheden van de NTP Groep.

De NTP Groep is een aannemingsbedrijf op het gebied van infra, milieu en bouw met expertise in de gehele keten. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige milieukundige, infrastructurele en bouwkundige producten en/of diensten aan (semi) overheden, bedrijven en instellingen. Dit realiseren zij door zich te willen onderscheiden van de massa, afgestemd op hun eigen visie op de markt. Met zo'n 180 medewerkers kunnen zij heel Oost- en Noord-Nederland tot hun werkgebied rekenen voor de infra en bouwwerkzaamheden, terwijl geheel Nederland, en ook buiten de landsgrenzen zij hun expertise willen inzetten op het gebied van bodemsaneringen. De bedrijven binnen de groep beschikken allemaal over de ISO-, VCA- en andere branche specifieke certificaten en zijn lid van Bouwend Nederland, VBW asfalt en het Asfalt Kennis Centrum AKC. Hun bedrijfscode voldoet geheel aan de richtlijnen van de SBIB en we hebben duurzaamheid hoog op de lijst staan.